home Gerealiseerd projecten Toekomstige projecten Veranda's Rolsteigerverhuur Scholing Contact

Rolsteigerverhuur

Ook hebben we onze uitdaging gezocht in een andere tak van het bouwleven. De steigers die worden verhuurd zijn te verkrijgen in verschillende opbouwmaten en in verschillende werkbreedtes. Ook kamersteigers, die door een normale kamerdeur naar binnen kunnen, worden verhuurd om binnenshuis b.v. schilderswerkzaamheden aan het plafond te verrichten. Dus voor elke klus of opdracht is er een passende steiger te verkrijgen.

Veiligheid boven alles

Rol- en kamersteigers zijn de oplossing voor werkzaamheden welke voorheen met een dubbele trap of ladder moesten worden gedaan. Door de diverse opbouwmaten zijn steigers zo op te bouwen zodat u veilig en vakkundig uw werkzaamheden kunt uitvoeren. De kamersteiger is zelfs met twee simpele bewegingen gebruiksklaar. De steigers voldoen aan de Nederlandse norm NEN 2718 en worden jaarlijks gekeurd.

Verhuur

Verhuur is al mogelijk vanaf 1 dag. Om bijvoorbeeld dat kleine klusje op grote hoogte voor elkaar te maken. Bij verhuur vragen wij een kopie geldig legitimatiebewijs en een eventuele borg, die u retour krijgt, mits de steiger zonder gebreken retour komt.

Na elke verhuurperiode worden alle diagonale- en horizontale schoren en veiligheids borgpennen extra gecontroleerd, zodat bij een volgende verhuurperiode de steiger in optimale conditie weer kan worden opgebouwd.


Werkplaats:
Smeetsweg 6
1738 DK Waarland

Postadres:
Lantmanstraat 14
1738 EC Waarland

Tel. 0226-423224
Mob. 06-53239097
info@bouwbedrijfdecotes.nl

KvK Alkmaar: 37096728
BTW: NL191950907B01